Με πάνω από 20 χρόνια ιστορία πλέον, οι Slipknot από το Des Moines της Αϊόβα άφησαν έντονο αποτύπωμα πάνω σε ό,τι λέμε «σύγχρονο σκληρό ήχο» τόσο με δίσκους σαν το Iowa του 2001 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #7, Καναδάς #1, Γερμανία #4), όσο και με τη γενικότερη αισθητική τους, που προσωποποιήθηκε βέβαια στις περίφημες μάσκες τους.

Το αμερικάνικο γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 .5: The Gray Chapter (δείτε τι είχε γράψει σε μας τότε ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ), μια δουλειά δύσκολη για όλους αφού ήταν η πρώτη μετά τον θάνατο του Paul Grey (2010), που είδε πάντως τους Slipknot να διατηρούν την εμπιστοσύνη του κόσμου (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #8, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #1).

Τώρα, οι Slipknot έκαναν την πιο πρέπουσα επιστροφή, αφού έβγαλαν το ολοκαίνουριο τους τραγούδι "All Out Life" ανήμερα του φετινού Halloween: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον M. Shawn Crahan.

Το "All Out Life" προέρχεται από το άλμπουμ που ετοιμάζουν οι Slipknot αυτόν τον καιρό και πρέπει να αναμένεται μέσα στο 2019, ίσως κοντά στο Download Festival, στο οποίο και ανακοίνωσαν ότι θα παίξουν ως headliners. «Θα είναι ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην ιστορία μας», δήλωσαν με την αφορμή της δημοσιοποίησης του νέου κομματιού.

{youtube}wLoYIBEZEfw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured