news.team

Καβαλώντας ένα indie folk ήθος ιδιαίτερα ανθηρό στο δεύτερο μισό της προηγούμενης δεκαετίας, οι Βρετανοί Mumford & Sons πέτυχαν να γίνουν υπολογίσιμη εναλλακτική δύναμη, αν και κάμποσοι κριτικοί δεν πείστηκαν ποτέ ότι υπήρχε και η ανάλογη ουσία, κάτω από την αμφίεση.

Το γκρουπ έχει να φανεί περίπου 3 χρόνια, από το άλμπουμ Wilder Mind του 2015, που σε εμάς αξιολογήθηκε με 4 στα 10 από τον Άρη Καζακόπουλο (δείτε εδώ), αλλά εμπορικά κράτησε το γκρουπ στα ύψη, χαρίζοντάς του το νούμερο 1 σε Βρετανία, Η.Π.Α., Αυστραλία και Καναδά, καθώς και το #2 της Γερμανίας -μόνο η Γαλλία δεν «τσίμπησε», όπου καθηλώθηκε στο #54.

Τώρα, οι Mumford & Sons επιστρέφουν με ένα καινούριο βιντεοκλίπ για το φρέσκο τραγούδι "Guiding Light", το οποίο τους βρίσκει παρέα με fans έξω από τη γκαλερί Tate Modern του Λονδίνου: το σκηνοθέτησε ο Joe Connor και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Guiding Light" προλογίζει το νέο άλμπουμ Delta, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου από την Island, σε διεθνή διανομή Universal. Το τραγούδι έχει ήδη κάνει επιτυχία ως single, φτάνοντας ως το #40 της Βρετανίας και ως το #106 των Η.Π.Α. Έχει δε ιδιαίτερη πέραση στην Ολλανδία, όπου έγινε top-20 hit (#13).

{youtube}K9jmjXDQ5MQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured