Φρέσκος Sivert Høyem

Ακούστε το "Somebody's Man", μια συνεργασία με τον Luke Elliot

news.team
news.team

Οι θερμοί φίλοι του Sivert Høyem γνωρίζουν καλά τον Luke Elliot, καθώς έχει ανοίξει στο παρελθόν συναυλίες του. Ο τελευταίος, άλλωστε, αν και Αμερικανός, ζει και δουλεύει στη Νορβηγία, έχοντας συνδεθεί φιλικά με τον πάντα αγαπημένο στη χώρα μας Høyem.

Τώρα, οι δυο τους βρίσκονται να συνεργάζονται σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Somebody's Man", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Somebody's Man" περιγράφεται ως «ένας αντρίκιος διάλογος μεταξύ δύο φίλων, ένας ύμνος στην αγάπη και στον αποχαιρετισμό». Γράφτηκε το 2017 ενώ ο Elliot περιόδευε στην Αυστραλία και λειτουργεί ως promo για το επερχόμενο άλμπουμ του Elliot, για το οποίο μαθαίνουμε πάντως ότι αργεί ακόμα -θα βγει τον Μάρτιο του 2019.

Στο μεταξύ ο Høyem έχει πολλά σχέδια, όπως ξέρουμε, αφού μετά τη διάλυση των Paradise τον Μάρτιο ανακοίνωσε reunion των Madrugada για τα 20 χρόνια του Industrial Silence, το οποίο θα τιμηθεί δεόντως με 2 μεγάλες συναυλίες στο Όσλο (στο Spektrum), 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2019.

Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα για τον Sivert Høyem, τον Frode Jacobsen και τον Jon Lauvland Pettersen -ή το τι θα προηγηθεί, μέσα στο 2018- παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.

 

Διάβασε επίσης: Αν έχεις βαρεθεί απλά να βλέπεις τηλεόραση, σου έχουμε μία πιο διασκεδαστική λύση!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο.Κ., δεν είναι προϊόντα άμεσης ανάγκης, αλλά είναι αναγκαία για την ψυχική μας υγεία, τι να κάνουμε...

Ο παραγωγός πίσω από δίσκους μουσικών όπως ο Lou Reed, αλλά και μουσικός επιλεμητής για το SNL, έχασε τη μάχη με

Καφές, ντόνατς, κερασόπιτα και φύγαμε για την αποψινή προβολή που διοργανώνει ο τηλεοπτικός Dale Cooper...

FEATURED TODAY

 

H Ελένη Τζαννάτου σβήνει κεράκια στην σειρά του David Lynch που στις 8 Απριλίου του 1990 άλλαξε την τηλεόραση όπως την ξέραμε και ...

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, βρήκε, μεταξύ άλλων, τον καλύτερο γυναικείο pop δίσκο που άκουσε μετά το Lemonade

O Άγγελος Κλειτσίκας ξεδιαλέγει 5+1 περιπτώσεις μουσικών που η εθελούσια κλεισούρα τους βγήκε σε καλό: από τους άσωτους Stones στη γαλλική Νίκαια, μέχρι τον

Top
0
Shares
0
Shares