Οι θερμοί φίλοι του Sivert Høyem γνωρίζουν καλά τον Luke Elliot, καθώς έχει ανοίξει στο παρελθόν συναυλίες του. Ο τελευταίος, άλλωστε, αν και Αμερικανός, ζει και δουλεύει στη Νορβηγία, έχοντας συνδεθεί φιλικά με τον πάντα αγαπημένο στη χώρα μας Høyem.

Τώρα, οι δυο τους βρίσκονται να συνεργάζονται σε ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Somebody's Man", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Somebody's Man" περιγράφεται ως «ένας αντρίκιος διάλογος μεταξύ δύο φίλων, ένας ύμνος στην αγάπη και στον αποχαιρετισμό». Γράφτηκε το 2017 ενώ ο Elliot περιόδευε στην Αυστραλία και λειτουργεί ως promo για το επερχόμενο άλμπουμ του Elliot, για το οποίο μαθαίνουμε πάντως ότι αργεί ακόμα -θα βγει τον Μάρτιο του 2019.

Στο μεταξύ ο Høyem έχει πολλά σχέδια, όπως ξέρουμε, αφού μετά τη διάλυση των Paradise τον Μάρτιο ανακοίνωσε reunion των Madrugada για τα 20 χρόνια του Industrial Silence, το οποίο θα τιμηθεί δεόντως με 2 μεγάλες συναυλίες στο Όσλο (στο Spektrum), 1 και 2 Φεβρουαρίου του 2019.

Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα για τον Sivert Høyem, τον Frode Jacobsen και τον Jon Lauvland Pettersen -ή το τι θα προηγηθεί, μέσα στο 2018- παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.

{youtube}8XbQPvNyEX0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured