Κάτι καινούριο από τον Drake

Ακούστε το "No Stylist", μια συνεργασία με τον French Montana

news.team
news.team

Παρότι ο Drake ακόμα δρέπει τις δάφνες του τελευταίου του δίσκου Scorpion, που βγήκε τον Ιούνιο και προξένησε έναν παγκόσμιο χαμό με το "In My Feelings", στέλνοντάς τον στο νούμερο 1 του Καναδά, των Η.Π.Α., της Βρετανίας και της Αυστραλίας (αλλά και στο #3 της Γαλλίας και στο #8 της Γερμανίας), βρίσκει τον χρόνο και για παράλληλες δραστηριότητες.

Αυτές τις λοιπόν τις μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "No Stylist", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στο "No Stylist", ο Drake βρίσκεται καλεσμένος του French Montana, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει δισκογραφικά έναν μόλις χρόνο μετά το Jungle Rules (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #33, Γαλλία #62).

Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο άλμπουμ: ούτε ο τίτλος έχει ανακοινωθεί, αλλά και ούτε και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top