news.team

Στα 34 του, ο Donald Glover ευτύχησε να γνωρίσει επιτέλους επιτυχία και με το μουσικό project Childish Gambino το οποίο «τρέχει» παράλληλα με την καριέρα του στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο -θυμίζουμε ότι πρωταγωνιστεί στο δημοφιλές σίριαλ Atlanta (το οποίο και δημιούργησε), αλλά και ότι έπαιξε τον νεαρό Lando Calrissian στο φετινό Solo: A Star Wars Story.

To "This Is America" και κυρίως το πολυσυζητημένο του βιντεοκλίπ είναι αυτά που έμπασαν τον Childish Gambino στην πρώτη γραμμή των μουσικών εξελίξεων, χαρίζοντάς του το νούμερο 1 των Ηνωμένων Πολιτειών (αλλά και την πρώτη του είσοδο στο top-10 εκεί) και το #3 της Βρετανίας.

Τώρα, δίνει στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων που συνδημιούργησε με τους Ivan Dixon, Greg Sharp & Justin Richburg για το τραγούδι "Feels Like Summer": στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να τον δείτε να περιδιαβαίνει μια καρτούν γειτονιά, όπου μεταξύ άλλων ζουν ο 21 Savage, η Nicki Minaj, ο The Weeknd, η Solange, ο Drake που κυνηγά τον Future ο οποίος το σκάει πάνω σε ένα ποδήλατο, αλλά και ο Kanye West, ο οποίος απεικονίζεται σατιρικά να κλαίει σε ένα «Make America Great Again» καπέλο, ενώ τον αγκαλιάζει η ...Μισέλ Ομπάμα!

Το "Feels Like Summer" (Η.Π.Α. #107, Βρετανία #90) προέρχεται από κάποιο άλμπουμ που δείχνει να ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό, για το οποίο όμως επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση.

{youtube}F1B9Fk_SgI0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured