news.team

Την Παρασκευή, οι U2 μπήκαν με το δεξί στο ευρωπαϊκό σκέλος της Experience + Innocence περιοδείας τους, δίνοντας μια επιτυχημένη συναυλία στην κατάμεστη Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου. Η ζήτηση στη γερμανική πρωτεύουσα ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη, ώστε είχαν κλείσει και 2η εμφάνιση για το Σάββατο 1η του Σεπτέμβρη.

Εκεί, όμως, τα πράγματα πήραν μια απροσδόκητα στραβή τροπή.

Ήδη από τα πρώτα τραγούδια του set, κάτι δεν πήγαινε καλά με τη φωνή του Bono. Ο ίδιος διέκοψε συχνά για να βήξει, τραγούδησε χάλια στο "Red Flag Day" και δικαιολογήθηκε στο κοινό ότι έφταιγε ο καπνός. Αλλά αμέσως μετά, όταν πήγε να τραγουδήσει το "Beautiful Day", φάνηκε ότι υπήρχε σοβαρότερο πρόβλημα: «Έχασα τη φωνή μου, δεν ξέρω τι να κάνω», είπε από μικροφώνου ο 58χρονος Ιρλανδός σταρ, αφήνοντας σοκαρισμένους τόσο τους fans, όσο και τους υπόλοιπους U2.

Καθώς ο Bono δεν συνήλθε, οι U2 αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συναυλία και έβγαλαν ήδη δημόσια ανακοίνωση που λέει ότι λυπούνται για το γεγονός και έχουν προβεί σε αναζήτηση ιατρικής γνώμης και βοήθειας όσον αφορά τη φωνή του Bono.

{youtube}AWeYqbUzyF0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured