Ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας έγραψαν ιστορία στη δεκαετία του 1980 με τα τραγούδια τους, τα οποία ευτύχησαν να αγαπηθούν από κοινό και κριτικό, ως δείγματα μιας ποιοτικής και βαθιά προσωπικής ματιάς στο ελληνικό ηλεκτρικό ρεπερτόριο που άνθισε μετά τη δράση του Διονύση Σαββόπουλου.

Παρότι οι σχέσεις των δύο αδερφών δοκιμάστηκαν καλλιτεχνικά με την έλευση του 21ου αιώνα και για λίγο φάνηκε πως μπήκε τελεία στην κοινή τους δράση, το δίδυμο επιβίωσε και αθόρυβα παραμένει παρών στη δισκογραφία των τελευταίων χρόνων. Τελευταία τους δουλειά ήταν το άλμπουμ Τραγούδια Του Βυθού (2016), το οποίο κυκλοφόρησε με το περιοδικό Μετρονόμος και περιλάμβανε νέες επισκέψεις σε παλιότερο υλικό.

Τώρα, οι αδελφοί Κατσιμίχα επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι: λέγεται "Κανείς Δε Θα Μάθει" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Κανείς Δε Θα Μάθει" είναι σε μουσική και στίχους Πάνου Κατσιμίχα και κυκλοφορεί ψηφιακά από την Protasis Music. Φαίνεται μάλιστα να προοικονομεί την έκδοση κάποιου νέου δίσκου, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση.

{youtube}6JNGArdeFp8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured