news.team

Με τη St. Vincent να έχει μόλις πριν κάποιες μέρες δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ, που προξένησε κάμποσες συζητήσεις απεικονίζοντάς τη να χορεύει σε ένα gay bar (δείτε εδώ), κανείς δεν περίμενε κάτι καινούριο εκ μέρους της Αμερικανίδας τραγουδοποιού.

Κι όμως, εκείνη είχε κάτι καινούριο στα σκαριά, και ήταν μάλιστα μια συνεργασία-έκπληξη με τη Sheryl Crow: το τραγούδι λέγεται "Wouldn’t Want Τo Be Like You" και μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, το "Wouldn’t Want Τo Be Like You" είναι το καινούριο τραγούδι της Sheryl Crow, στο οποίο η St. Vincent είναι απλά καλεσμένη. Συμμετέχει μάλιστα με το πραγματικό της όνομα (Annie Clark). 

H 56χρονη Αμερικανίδα τραγουδοποιός είναι ιδιαίτερα γνωστή σε όσους μεγάλωσαν μουσικά στη δεκαετία του 1990, όταν και χάλασε κόσμο με τραγούδια σαν το "All I Wanna Do" (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #4) και το "If It Makes You Happy" (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #9). Ωστόσο ούτε από εκείνη ανέμενε κανείς κάτι καινούριο, αφού ήταν μόλις πέρυσι τον Απρίλιο που έβγαλε το τελευταίο της άλμπουμ Be Myself (Η.Π.Α. #22, Βρετανία #47).

Η Crow έστειλε το κομμάτι στη St. Vincent και της ζήτησε την ειλικρινή της γνώμη. Εκείνη, καθώς φαίνεται, ξετρελάθηκε και δήλωσε ότι βρίσκει τη συμπατριώτισσά της «μια θαυμάσια ερμηνεύτρια, μουσικό και τραγουδοποιό».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured