Η Γιαπωνέζα (εγκαταστημένη στις Η.Π.Α.) τραγουδοποιός Mitski Miyawaki διανύει την καλύτερη φάση στη μέχρι στιγμής καριέρα της: αφενός, το άλμπουμ Puberty 2 του 2016 την έκανε να συζητηθεί λίγο ευρύτερα (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ), έστω κι αν εμπορικά έμεινε καθηλωμένο στο underground (Η.Π.Α. #205), αφετέρου πήρε πρόσφατα τα εύσημα του Iggy Pop, που έβαλε πολλούς να την ψάξουν ξεχωρίζοντάς τη ως μια φωνή για το μέλλον του αμερικάνικου εναλλακτικού ήχου.

Το τάιμινγκ ήταν ιδανικό λοιπόν για τη δημοσίευση ενός βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Nobody", το οποίο γύρισε ο Christopher Good στο Κάνσας Σίτι: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Δεν το περίμενα, αλλά ερωτεύτηκα το Κάνσας Σίτι χάρη σε αυτό το βιντεοκλίπ», δήλωσε η Mitski, «ήταν υπέροχο που είχαμε μέρες στη διάθεσή μας για να τακτοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και για να το διασκεδάσουμε».

Το "Nobody" είναι μία ακόμα γεύση από το επικείμενο νέο άλμπουμ της Mitski Be The Cowboy, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου από τη Dead Oceans.

{youtube}qooWnw5rEcI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured