Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Mouse On Mars καλούν Bon Iver

Ακούστε το "Dimensional People Part III"

news.team
news.team

Στα πράγματα από το 1993 και με ένα καλό όνομα να συνοδεύει τις εκάστοτε μουσικές τους περιπέτειες, οι Mouse On Mars δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις σε όσους ακολουθούν τα ηλεκτρονικά πράγματα.

Σχεδόν 6 χρόνια μετά την τελευταία του δισκογραφική εμφάνιση με το Parastrophics, το γερμανικό δίδυμο επιστρέφει με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Dimensional People Part III", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, αφού βρείτε τον σχετικό player πατώντας εδώ.

Το "Dimensional People Part III" είναι προπομπός ενός νέου δίσκου ονόματι Dimensional People, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου από την Thrill Jockey.

Η έκπληξη που καραδοκεί στο κομμάτι είναι η συμμετοχή του Bon Iver, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε βέβαια εκδηλώσει σαφώς πιο ηλεκτρονικές ανησυχίες στην τελευταία του δουλειά, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στα κορυφαία διεθνή άλμπουμ του 2016, όπως τα ψήφισαν τότε οι συντάκτες μας (δείτε εδώ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top