Φέτος οι Run The Jewels έβγαλαν το 3ο τους άλμπουμ, που όχι μόνο κέρδισε ευρύτατη κριτική αποδοχή (δείτε εδώ τι έγραψε σε μας ο Βαγγέλης Πούλιος ), μα τους χάρισε και τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία τους, σκαρφαλώνοντας στο #13 των Η.Π.Α. και στο #38 της Βρετανίας -όπου πρώτη φορά τους δίνεται σημασία από το κοινό, στα 4 χρόνια δράσης τους.

Δεν περιμέναμε έτσι ότι θα είχαμε τόσο σύντομα νέα μουσική από το δίδυμο. Εκείνοι ωστόσο έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Mean Demeanor" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Mean Demeanor" δεν «προλογίζει» πάντως κάποιο καινούριο άλμπουμ. Πρόκειται για τη συνεισφορά του γκρουπ στο soundtrack του επερχόμενου video game FIFA 18.

Εντωμεταξύ, ανακοινώθηκε ότι οι Run The Jewels θα βρίσκονται ανάμεσα στους καλλιτέχνες που διάλεξε η Lorde για να ανοίξουν τις αμερικάνικες εμφανίσεις της -μαζί με την indie darling Mitski και τον Σουηδό τραγουδοποιό Tove Stryke.

Κίνηση ματ, σε κάθε περίπτωση, αφού μιλάμε για σύμπραξη δύο ονομάτων πραγματικά φρέσκων, που έχουν κάτι να πουν πέρα από τα παιχνίδια του hype και την ανάγκη ορισμένων να βρουν ντε και καλά επίκαιρα μουσικά είδωλα.

{youtube}Lg0TFQhHtUg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured