news.team

Πέρυσι τον Αύγουστο οι Pearl Jam πήραν μέρος στο Chicago Cubs historic World Series championship, στα πλαίσια του οποίου έδωσαν 2 sold-out συναυλίες στο Wrigley Field, που συζητήθηκαν όσο λίγες live εμφανίσεις τελευταία και ξετρέλαναν τους fans τους. Το Σικάγο, άλλωστε, είναι η γενέθλια πόλη του Eddie Vedder, οπότε υπάρχει ειδική σχέση.

Οι συναυλίες αυτές κινηματογραφήθηκαν από τον φημισμένο φωτογράφο και σκηνοθέτη Danny Clinch και αποτελούν τώρα το ντοκιμαντέρ Let's Play Two, το οποίο και κυκλοφορεί μέσω μιας ευρείας σύμπραξης πολυεθνικών και μικρών ανεξάρτητων στούντιο. Το ντοκιμαντέρ θα διατεθεί βέβαια και σε DVD, θα προβληθεί όμως και σε διάφορες αίθουσες σε επιλεγμένες χώρες, καθώς και σε special one night only προβολές.

Παράλληλα, οι Pearl Jam και η Republic Records (σε παγκόσμια διανομή Universal) διέθεσαν στα δισκοπωλεία και το soundtrack του φιλμ, με επιλεγμένες στιγμές από τις 2 συναυλίες στο Σικάγο. Ο δίσκος περιλαμβάνει 17 κομμάτια και κυκλοφορεί σε διπλό βινύλιο και σε CD με 32σελιδο booklet.

{youtube}shOOLIM7Xgg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured