Από πέρυσι μέχρι και το φετινό φθινόπωρο, ένα από τα διεθνή τραγούδια που παίζεται και ξαναπαίζεται στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι το "Human" του Rag'n'Bone Man.

Πίσω από το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο αυτό κρύβεται ο 32χρονος τραγουδοποιός Rory Graham από το Uckfield της Αγγλίας. Ο οποίος δεν έχει επιτυχία μόνο στην Ελλάδα: το "Human" του χάρισε ένα #2 στη Βρετανία, τον έμπασε με το δεξί στην πάντα δύσκολη για τους Ευρωπαίους καλλιτέχνες αμερικάνικη αγορά (#74), ενώ τον επέβαλλε και στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, κατακτώντας το #1 της Γερμανίας και το #2 της Γαλλίας.

Τώρα, με την ευκαιρία του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου Human, ο Rag'n'Bone Man βγαίνει σε εκτεταμένη ευρωπαϊκή περιοδεία και ένας από τους σταθμούς που ήδη ανακοινώθηκε είναι και η χώρα μας, όπου θα έρθει στις 12 Μαΐου του 2018, για πρώτη φορά.

Ωστόσο θα παίξει απ' ό,τι φαίνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη (στο Principal): αθηναϊκή εμφάνιση δεν ανακοινώθηκε και φαίνεται δύσκολη με βάση το ότι την προηγούμενη μέρα παίζει στα Σκόπια και την επόμενη στην Κωνσταντινούπολη.

Η προπώληση ξεκινάει από αύριο Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, σε επιλεγμένα σημεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης και ηλεκτρονικά μέσω του www.tickethouse.gr. Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 30€, στη μεσαία φάση της προπώλησης θα κάνουν 33€ και στην τελική φάση η τιμή θα διαμορφθωθεί στα 35€.

{youtube}L3wKzyIN1yk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured