Ένα διάσημο μα σπάνιο τραγούδι των My Chemical Romance, κυκλοφορεί σε στούντιο εκδοχή

Ακούστε το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)"

news.team
news.team

Πίσω στα 2011, οι My Chemical Romance εμφανίστηκαν στο παιδικό τηλεοπτικό σόου Yo Gabba Gabba!, όπου και έπαιξαν ζωντανά ένα ολοκαίνουριο (τότε) τραγούδι με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, ονόματι "Every Snowflake Is Different (Just Like You)".

Το τραγούδι αυτό άρεσε πολύ στους fans της αμερικάνικης μπάντας, που σημειωτέον μόνο λίγοι δεν ήταν, ειδικά από την κυκλοφορία του Black Parade (2006) κι έπειτα, όταν αυγάτισαν οι οπαδοί: το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πωλήσεις των δίσκων τους.

Το θέμα είναι ότι το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)" δεν εμφανίστηκε ποτέ σε στούντιο εκδοχή, με το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα πιο απόμακρο από το 2013 και μετά, όταν η μπάντα ανακοίνωσε τη διάλυσή της.

Τώρα, όμως, κυκλοφορεί μια συλλογή γεμάτη με τα τραγούδια του συγκεκριμένου παιδικού σόου. Και, οποία (ευχάριστη) έκπληξις, το κομμάτι των My Chemical Romance είναι εκεί, σε στούντιο εκδοχή.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον Spotify player.  

 

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top