Ένα διάσημο μα σπάνιο τραγούδι των My Chemical Romance, κυκλοφορεί σε στούντιο εκδοχή

Ακούστε το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)"

news.team
news.team

Πίσω στα 2011, οι My Chemical Romance εμφανίστηκαν στο παιδικό τηλεοπτικό σόου Yo Gabba Gabba!, όπου και έπαιξαν ζωντανά ένα ολοκαίνουριο (τότε) τραγούδι με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, ονόματι "Every Snowflake Is Different (Just Like You)".

Το τραγούδι αυτό άρεσε πολύ στους fans της αμερικάνικης μπάντας, που σημειωτέον μόνο λίγοι δεν ήταν, ειδικά από την κυκλοφορία του Black Parade (2006) κι έπειτα, όταν αυγάτισαν οι οπαδοί: το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πωλήσεις των δίσκων τους.

Το θέμα είναι ότι το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)" δεν εμφανίστηκε ποτέ σε στούντιο εκδοχή, με το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα πιο απόμακρο από το 2013 και μετά, όταν η μπάντα ανακοίνωσε τη διάλυσή της.

Τώρα, όμως, κυκλοφορεί μια συλλογή γεμάτη με τα τραγούδια του συγκεκριμένου παιδικού σόου. Και, οποία (ευχάριστη) έκπληξις, το κομμάτι των My Chemical Romance είναι εκεί, σε στούντιο εκδοχή.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον Spotify player.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

Top
0
Shares