news.team

Ο ρυθμός του promo είναι καταιγιστικός για το τελευταίο άλμπουμ του Jay-Z, 4:44.

Το επιτελείο του έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το "BAM", τη συνεργασία δηλαδή του Αμερικανού ράπερ με τον Damian Marley -ίσως το πιο διάσημο από όσα παιδιά του Bob Marley ακολούθησαν κι εκείνα μια καριέρα στη μουσική.

Το κλιπ σκηνοθέτησε ο Rohan Blair-Mangat και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ένας από τους λόγους για το τόσο έντονο promo, είναι ίσως το γεγονός ότι το 4:44 δεν μπήκε εξαρχής στα επίσημα αμερικάνικα charts, καθώς εμφανίστηκε αρχικά ως αποκλειστικό για τα μέλη του Tidal και τους πελάτες της ψηφιακής πλατφόρμας Sprint Corp (αργότερα εμφανίστηκε και στα δισκοπωλεία). Η Nielsen Music ισχυρίζεται λοιπόν ότι δεν έλαβε ποτέ νούμερα downloading από το Tidal για την 1η εβδομάδα διάθεσης, κι έτσι το άλμπουμ δεν μπορεί να λάβει θέση στα εθνικά Billboard charts των Η.Π.Α.

Το θέμα τέλος πάντων διευθετήθηκε χθες, όταν και επιβεβαιώθηκαν οι πλατινένιες μέχρι στιγμής πωλήσεις (πάνω από 1.000.000 αντίτυπα, δηλαδή), χαρίζοντας στον Jay-Z ένα ακόμα νούμερο 1 άλμπουμ στην πατρίδα. Σε άλλες μεγάλες αγορές, το 4:44 δεν είχε πρόβλημα στα charts: έφτασε στο #3 της Βρετανίας, στο #3 της Αυστραλίας και στο #15 της Γερμανίας.

{youtube}8ZOWx5kA3S4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured