View More

Με τον Sivert Høyem στην Αθήνα!

Τον προϋπαντήσαμε στη Νορβηγική Πρεσβεία, δείτε πού μπορείτε να τον συναντήσετε κι εσείς από κοντά

Κείμενο: Τάνια Σκραπαλιώρη

φωτογραφία event: Αφροδίτη Ζαγγανά

Ορμώμενος από τα νορβηγικά βουνά, όπου πριν 2 εβδομάδες πραγματοποίησε ένα από τα πιο εκστατικά live της καριέρας του, ο Sivert Høyem καλοσώρισε και καλοσωρίστηκε από τους Έλληνες δημοσιογράφους σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, διοργανωμένη από τη νορβηγική πρεσβεία στη χώρα μας, υπό την αιγίδα της οποίας τελούν οι 2 επικείμενες εμφανίσεις του δημοφιλούς τραγουδοποιού στο Ηρώδειο (σήμερα 29 του μήνα και Κυριακή 2 Οκτωβρίου).

Η πρεσβεία άνοιξε για πρώτη φορά επίσημα τις πόρτες των νέων της γραφείων, τα οποία αποτελούν μια όαση απέριττου νορβηγικού στιλ, με πανοραμική θέα στην καρδιά της Αθήνας. Ο Sivert Høyem παρουσιάστηκε πράος και προσηνής, όπως μας έχει συνηθίσει, πλαισιωμένος από τον Νορβηγό πρέσβη στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad. Ο οποίος αντέστρεψε το δημοσιογραφικό παιχνίδι, ρωτώντας μας με ενθουσιασμό για τους λόγους που οι Έλληνες αγαπάνε τον τραγουδοποιό τόσο βαθιά και πιστά.

Αγάπη που, σύμφωνα με τον ίδιο τον Høyem, φαίνεται να ερείδεται στην αγάπη του εγχώριου κοινού για εκείνη τη μελωδικά σκοτεινή τραγουδοποιία που κι αυτός υπηρετεί,  παίρνοντας τη σκυτάλη από τους (επίσης λατρεμένους στη χώρα μας) Nick Cave και Leonard Cohen.

aa.jpg

Δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για το Ηρώδειο, αποκαλύπτοντας ότι το συγκεκριμένο project δουλευόταν 4 χρόνια, ενώ αποδέχτηκε και την πρόκληση να προσαρμόσει τη μουσική του στις ιδιαίτερες ηχητικές απαιτήσεις του χώρου. Τέλος αποκάλυψε ότι οι 2 βραδιές του εκεί θα κινηματογραφηθούν από ειδικό συνεργείο (σύμπραξη Νορβηγών και Ελλήνων κινηματογραφιστών), με απώτερο πιθανό σκοπό την κυκλοφορία ενός live album και DVD.

Σήμερα λοιπόν Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Sivert Høyem συνοδεία δεκαμελούς μπάντας, συμπεριλαμβανομένου χωριστού string section, σε ένα Ηρώδειο που αναμένεται κατάμεστο (η σημερινή μέρα έχει ήδη γίνει sold-out). Μην το χάσετε εύκολα.

Τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες:

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Sivert Hoyem on stage: 21:00

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατόχους εισιτηρίων ΚΑΤΩ διαζώματος για τη συναυλία της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά ότι, ΠΡΙΝ την είσοδο τους στο χώρο του Ηρωδείου, θα ανταλλάσσουν το εισιτήριό τους με άλλο, στο οποίο και θα αναγράφεται η αριθμημένη θέση τους.

Για τη διευκόλυνση του κοινού και της διαδικασίας ανταλλαγής, στον περίβολο του Ηρωδείου θα υπάρχει σήμανση ανάλογα με την κατηγορία εισιτηρίου, που είχε αγοράσει ο καθένας.

Επίσης:

* Απόψε after show party με τον Sivert Høyem στο Dunkel Bar

** Αύριο Παρασκευή 30/9, στις 18.00, ο Sivert Høyem υπογράφει δίσκους και CD στο Reload Stores (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα)

*** Την Κυριακή 2/10 after show party με τον Sivert Høyem στο Barrett Πρωτογένους 11- Ψυρρή


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ


avopolis_google_news

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Η Beyoncé από την αρχή της καριέρας της δεν είχε κρύψει τον θαυμασμό της στη βασίλισσα του rock'n'roll

Από το τελευταίο άλμπουμ του, "May Your Dreams Come True"

Ένα καινοτόμο δημιουργικό project που παντρεύει τέχνες και εμπειρίες και κάνει μουσική το κοινωνικό βίωμα έρχεται στην

FEATURED TODAY

Στο δεύτερο επεισόδιο του Meet Me In The Bathroom podcast η Τάνια Σκραπαλιώρη συναντάει στο studio του Avopolis τη Φώφη Τσεσμελή σε μια κουβέντα που ξεκινά από την ορατότητα και τη συμπερίληψη στη μουσική βιομηχανία, κατεβαίνει στο Pride, πειραματίζεται στην Ελευσίνα και καταλήγει -που αλλού;- στην Αθήνα τη νύχτα.

Πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες τηλεοπτικές εμμονές, άχαστα live, ολοκαίνουργια εστιατόρια και μπαρ.

 «Ο δίσκος αυτός έχει 100% ταυτότητα ελληνική ακόμα και αν εγώ δεν έχω την εθνική μας ταυτότητα»

Top