Αναστασία Τουρούτογλου

Έχει από τον Μάρτιο που «βάζει τις τελικές πινελιές» στο νέο σόλο άλμπουμ του ο Peter Doherty των Libertines, τώρα όμως βρισκόμαστε πια οριστικά στην τελική ευθεία.

Το Hamburg Demonstrations κυκλοφορεί στις 2 Δεκεμβρίου από την BMG και την Clouds Hills, είναι δε -όπως μαθαίνουμε- ηχογραφημένο στο Αμβούργο, σε παραγωγή του Johann Scheerer. Θα περιέχει μάλιστα και το single "The Whole World Is Our Playground", που ο Doherty έβγαλε τον Απρίλιο, ειδικά για τη Record Store Day 2016.

Ως promo για τον καινούριο δίσκο δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο track ονόματι "I Don't Love Anyone (But You're Not Just Anyone)", το οποίο και μπορείτε ν' ακούσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Για τον Doherty, το Hamburg Demonstrations θα είναι το 2ο σόλο άλμπουμ, «διάδοχος» του Grace/Wastelands (2009), που είχε πάει συμπαθητικά στα charts της πατρίδας Βρετανίας (#17). Πέρυσι, ωστόσο, τον είδαμε να επιστρέφει και με τους Libertines όντας μάλιστα σε μεγάλη φόρμα, έστω κι αν το Anthems For Doomed Youth (Βρετανία #3) βρέθηκε μάλλον αδικημένο στις αποτιμήσεις του 2015. Στις σελίδες μας, πάντως, ο Ανδρέας Κύρκος το περιποιήθηκε δεόντως (δείτε εδώ).

{youtube}A8vuCEETbtA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured