Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ίσως να θυμάστε ότι τον Οκτώβριο του 2014 η Kesha είχε κάνει μήνυση στον παραγωγό της Dr.Luke, κατηγορώντας τον πως την νάρκωσε, την βίασε και την κακοποίησε πριν από καμιά δεκαετία και ζητώντας ταυτόχρονα να λυθεί το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τη Sony Music.

Από την μεριά του παραγωγού οι δικηγόροι υποστήριξαν πως η Kesha έβγαλε από το μυαλό της τις κατηγορίες σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί από το συμβόλαιο με την εταιρεία.

Φυσικά πολλοί διάσημοι - και κυρίως γυναίκες - έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην Kesha, ανάμεσα τους και η Lady Gaga, η Lily Allen, η Ariana Grande, η Kelly Clarkson και η Lorde.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τελικά την Παρασκευή με την τραγουδίστρια να μην κερδίζει τη μήνυση αφού το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχουν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Kesha ξέσπασε σε κλάμματα μέσα στην αίθουσα, καθώς είναι αναγκασμένη να συνεχίσει την συνεργασία της με τον γνωστό παραγωγό.

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία η Taylor Swift η οποία μετά από έκκληση της Demi Lovato στο Twitter (η Demi την κατηγορούσε για το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε πάρει θέση στην υπόθεση) ανακοίνωσε ότι χαρίζει στη Kesha 250 χιλιάδες δολάρια για να την στηρίξει οικονομικά το επόμενο διάστημα. Ε, μάλλον θα της φτάσουν...

{youtube}iP6XpLQM2Cs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured