Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Pharrell Williams έχει λένε «μάτι» σε θέματα μόδας και μάλιστα έχει δώσει κατά καιρούς την υπογραφή του σε διάφορα ρούχα και αξεσουάρ. Γιατί λοιπόν να μην αποκτήσει κι αυτός την δική του εταιρία ρουχισμού, έστω και κατά το ήμιση;

Και τέτοιο θα σκέφτηκε μάλλον και ο ίδιος και έτσι πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της G-Star RAW και του Pharrell Williams σύμφωνα, με την οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης γίνεται συνιδιοκτήτης της εταιρίας denim και εμπλέκεται στα διάφορα δημιουργικά επίπεδα της εταιρείας, από τις συλλογές, στη διαφήμιση και στην επιχειρηματική στρατηγική.

Σύμφωνα με τον Pharrell «Η G-Star είναι μια ανεξάρτητη στο πνεύμα και προοδευτική εταιρεία. Πιστεύω ότι θα είναι η καθοριστική μάρκα denim του 21ου αιώνα. Ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της αποστολής και να συν-δημιουργώ το μέλλον της G-Star.» Από την άλλη και  πρόεδρος της εταιρίας  η Thecla Schaeffer, έκανε δηλώσεις για τον Pharrell λέγοντας: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε Pharrell στην αποστολή της G-Star, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον του denim μαζί».

{youtube}y6Sxv-sUYtM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured