Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Martin Scorsese ήρθε πιο κοντά με τον Mick Jagger στα γυρίσματα της ταινίας "Shine A Light" και από τότε φαίνεται πως γεννήθηκε μια φιλία, αλλά και μια συνεργασία.

Οι δυο άνδρες φαίνεται πως μοιράζονται την αγάπη για την ιστορία της μουσικής και συγκεκριμένα την πορεία της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970. Και με αυτή την αφορμή ετοιμάζουν, όπως εδώ και καιρό ξέρουμε, την τηλεοπτική σειρά "Vinyl", η οποία θα εξελίσσεται σε σχετικό φόντο.

H αναμονή για την πρεμιέρα της σειράς, που όπως ανακοινώθηκε από το HBO θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου, έχει δημιουργήσει όπως ήταν αναμενόμενο τρελό hype. Οι δε πληροφορίες σχετικά με τα όσα πρόκειται να διαδραματιστούν στο πρώτο επεισόδιο κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.
 
Η σειρά έχει σαν επίκεντρο την μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης των 1970s, με όλα τα πάνω και τα κάτω της, ενώ στον πρωταγωνιστικοό ρόλο θα δούμε τον βραβευμένο με Emmy για τον ρόλο του στο Boardwalk Empire, Bobby Cannavale, να υποδύεται ένα εθισμένο στην κοκαϊνη πρώην στέλεχος δισκογραφικής, που προσπαθεί να επαναλανσάρει την εταιρία του στην αμερικανική αγορά.

Η σειρά θα έχει 10 επεισόδια την παραγωγή των οποίων έχουν αναλάβει από κοινού οι Martin Scorsese, Mick Jagger και Terence Winter.

{youtube}1iphllcTYOs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured