Αναστασία Τουρούτογλου

Ένα από τα θρυλικότερα συγκροτήματα του πλανήτη και το μεγαλύτερο, ίσως, σχήμα στην ιστορία της ποπ, οι Σουηδοί ABBA -οι οποίοι έκαναν μία τεράστια καριέρα, ήξεραν όμως και πότε ήταν η σωστή ώρα για να αποχωρήσουν- επανενώθηκαν έπειτα από 8 ολόκληρα χρονια για μία και μόνο συναυλία.

Και τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, η Agnetha Fältskog,ο  Björn Ulvaeus, ο Benny Andersson και η Anni-Frid Lyngstad ένωσαν λοιπόν τις δυνάμεις τους για το live που έγινε στα εγκαίνια του εστιατορίου "Mamma Mia! The Party" στη Στοκχόλμη, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που και οι τέσσερις βρέθηκαν μαζί στη σκηνή μετά την πρεμιέρα του μιούζικαλ "Mamma Mia", 8 χρόνια πριν.

Πάντως σύμφωνα με τον Andersson το συγκρότημα δεν έχει επίσημα πλάνα επανένωσης και δεν σκοπεύει να εμφανιστεί ξανά ζωντανά, εμμένοντας στις αποφάσεις που πάρθηκαν χρόνια πριν. Τις οποίες, να σημειώσουμε, δεν έχουν κάμψει οι διάφορες ανά τα χρόνια επιχειρηματικές προσφορές, μερικές εκ των οποίων περιλάμβαναν αστρονομικές αμοιβές.

{youtube}ummLavmH2WU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured