Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Axl Rose, ο Slash και τα άλλα παιδιά κατάφεραν μέσα σε λίγες εβδομάδες να γίνουν ένα από τα πιο καυτά μουσικά θέματα συζήτησης στον κόσμο, με τους θαυμαστές τους να μην βλέπουν την ώρα για την πρώτη συναυλιακή εμφάνιση του συγκροτήματος στο φετινό Coachella.

Mέχρι τότε πάντως το γκρουπ επιφυλλάσει ακόμα μία έκπληξη στους πιστούς οι οποίοι θα έχουν την χαρά να δουν ένα ντοκιμαντέρ, αφιερωμένο στην ιστορία αλλά και την επιστροφή του συγκροτήματος, στις μικρές τους οθόνες μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του ΒΒC.

Oι τελευταίες πληροφορίες θέλουν λοιπόν το ντοκιμαντέρ να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι BBC 4 ΤΙς 5 Φεβρουαρίου και ώρα 10 το βράδυ με τον τίτλο " The Most Dangerous Band In the World: The Story of Guns N’ Roses".

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει Jon Brewer, ο οποίος μιλώντας για το φιλμ εξηγεί ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε υλικό που δεν έχει ξαναπαιχτεί αλλά και να ακούσουμε ανέκδοστες συνεντεύξεις των μελών του γκρουπ, ενώ τονίζει ότι στην όλη διαδικασία συμμετείχε και o Slash, προφανώς για να μεταδώσει το κλίμα...ενότητας που επικρατεί ξανά στην παρέα.

{youtube}vygQZ9hYqyE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured