Αναστασία Τουρούτογλου

Τον γνωρίσαμε μέσα από τραγούδια όπως τις επιτυχίες "Lonely Boy", "Gold on the Ceiling", "Too Afraid to Love You" και πολλά άλλα κομμάτια των αγαπημένων του ελληνικού κοινού, Black Keys.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης τους όμως Dan Auerbach έχει δείξει στο παρελθόν πως η πολυγραφότητα του δεν εξαντλείται εντός των ορίων της μεγάλης μπάντας από το Akron του Ohio.

Εκτός λοιπόν από τις σόλο απόπειρες του (ο πρώτος του προσωπικός δίσκος "Keep It Hid" είχε κυκλοφορήσει το 2009, ενώ ο ίδιος έχει ανακοινώσει πως έρχεται σύντομα και το sequel), έχει ακόμα μια μπάντα.

Οι Arcs μπορεί να θεωρούνται τυπικά ως side project, όμως κρίνοντας από την παραγωγή τους μέχρι στιγμής, παρουσιάζονται αρκετά πιο ενεργοί από ένα τυπικό παράπλευρο συγκρότημα ενός ταλαντούχου frontman.

Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο το γκρουπ έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει τρία singles, ένα ντεμπούτο δίσκο και ένα ΕΡ συνεργασία με μουσικούς-θρύλους όπως ο Dr. John και ο David Hidalgo (των Los Lobos).

Λίγο πριν τελειώσει το 2015 οι Arcs επιστρέφουν με ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι. Το "Fool’s Gold", που θυμίζει αρκετά τους Black Keys, θα κυκλοφορήσει στη συλλογή που ετοιμάζεται να βγάλει το νέο δισκογραφικό label 30th Century Records του Danger Mouse, υπό τον απόλυτα μη πρωτότυπο τίτλο 30th Century Records Compilation Volume I.

Για πάρτε μια πρώτη γεύση από το link που ακολουθεί:

 

{youtube}BLcZNHFqtXA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured