Αναστασία Τουρούτογλου

H Αdele βγάζει δίσκο και ξέρει πώς να τον προμοτάτει από νωρίς. Οπότε μία μικρή έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του βρετανικού X Factor την Κυριακή το βράδυ όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια των διαφημίσεων, ένα λιγάκι διαφορετικό teaser βιντεάκι εμφανίστηκε στις οθόνες τους. 

Η οθόνη έγινε ασπρόμαυρη και οι στίχοι ενός τραγουδιού χωρίς τίτλο εμφανίστηκαν μπροστά τους. Οι στίχοι έλεγαν «Γεια σας, εγώ είμαι. Αναρωτιέμαι αν μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια θέλετε να ξανασυναντηθούμε για να ξεπεράσουμε τα πάντα. Λένε πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα αλλά για μένα δεν έχει γιατρέψει πολλά».

Ο νέος δίσκος της Adele φημολογείται πως θα περιέχει ένα κομμάτι γραμμένο από τον Tobias Jesso Jr, αλλά και μία συμμετοχή από τους Ryan Tedder και Danger Mouse, ενώ η τραγουδίστρια απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το υλικό πάνω στο οποίο δούλεψε με τον Damon Albarn. 

Aυτό θα είναι το τρίτο άλμπουμ της Adele μετά το "21" το οποίο έκατσε στην κορυφή των βρετανικών charts για 23 ολόκληρες εβδομάδες και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα έχει τον αναμενόμενο τίτλο... "25".

{youtube}82YoUFnio7c{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured