Αναστασία Τουρούτογλου

Τα έχουμε ξαναπεί: αν ακούς από τους Radiohead τη φράση «ηχογραφούμε νέο υλικό», «ετοιμάζουμε καινούργιο δίσκο», «σκεφτόμαστε να κάνουμε περιοδεία μέσα στην επόμενη χρονιά» κ.α. για καλό και για κακό μην ενθουσιάζεσαι κι όλας. 

Γιατί το συγκρότημα πολλές φορές το έχει πει αλλά εδώ και χρόνια δεν το έχει κάνει, παρόλα αυτά εμείς εξακολουθούμε να τους περιμένουμε και να ανυπομονούμε. 

Πάντως τα τελευταία νέα που φτάνουν στα αυτιά μας σχετικά με την κυκλοφορία νέου άλμπουμ από το διάσημο βρετανικό γκρουπ είναι καλά αφού πρώτα ο ντράμερ του Phil Selway, επιβεβαίωσε πριν από λίγο καιρό πως οι Radiohead πράγματι βρίσκονται στη διαδικασία παραγωγής νέου δίσκου, ενώ τώρα και ο Jonny Greenwood  αποκάλυψε ότι ο δίσκος είναι πλέον ολοκληρωμένος. 

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του την οποία βεβαίως έδωσε για την προώθηση της καινούργιας, σόλο δισκογραφικής του δουλειάς.

Τότε θα πείτε γιατί δεν τον κυκλοφορούν αφού είναι έτοιμος; Σύμφωνα με τον Greenwood απλώς τον κρατάνε για λίγο στην άκρη σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν μερικές...διορθώσεις. 

Α! Επίσης ο Greenwood υποσχέθηκε και συναυλίες μέσα στο 2016. Υπάρχει ελπίδα. 

{youtube}n5h0qHwNrHk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured