Αναστασία Τουρούτογλου

Mε τίποτα, αλλά με τίποτα, δεν δέχεται ο Robert Plant να επανενώσει τους Led Zeppelin. Δηλαδή, ούτε καν για 500 εκατομμύρια δολάρια! Το νούμερο δεν χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και ορισμένοι όχι μόνον το έχουν αλλά είναι και πρόθυμοι να το διαθέσουν προκειμένου να πείσουν τον Plant να βγει ξανά στον δρόμο με τους άλλους δύο, οι οποίοι, εντάξει, είναι ψημένοι εδώ και καιρό, το γνωρίζουμε.
 
Πριν λίγο καιρό ο Richard Branson (οι «ορισμένοι» που λέγαμε) προσέγγισε τον Jimmy Page, τον Robert Plant και τον John Paul Jones με ένα συμβόλαιο αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων για μία περιοδεία 35 συνολικά συναυλιών. 
 
Τόσο ο Jimmy Page και ο John Paul James όσο και ο γιος του John Bohnam, Jason, ο οποίος έχει παίξει ντραμς με τους Zeppelin όσες φορές βρέθηκαν μαζί επί σκηνής, έτρεξαν να βρουν στυλό να υπογράψουν όσο το πράγμα ήταν ζεστό. Ο Plant παρόλα αυτά ζήτησε 48 ώρες για να το σκεφτεί - πάλι καλά που δεν τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα με τη μία κατά την προσφιλή του συνήθεια. 
 
Οι 48 ώρες πέρασαν, λοιπόν, και η απάντηση ήταν αρνητική, τζάμπα οι υπογραφές των υπολοίπων με άλλα λόγια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες «δεν πρόκειται να το κάνουν χωρίς αυτόν». Δηλαδή, συγνώμη, υπήρξε έστω και φευγαλέα η σκέψη να το κάνουνε; 
 
O Plant πάντως πέρα από το «όχι» έσκισε και το συμβόλαιο που του στείλανε. Το αν το έκανε για να μην μπαίνει ο ίδιος στον πειρασμό ή για να σταματήσουν οριστικά να τον πρήζουν, είναι άγνωστο. 
 

{youtube}00eN1t4iKCo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured