Αναστασία Τουρούτογλου

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Dario Argento το "Sandman" θα είναι μια χριστουγεννιάτικη ιστορία χωρίς χιονονιφάδες, χιονάνθρωπους, λαμπερά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ομορφιά. Αντίθετα, πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένα παιδάκι που θα δει την μητέρα του να δολοφονείται από τον serial killer Sandman, τον οποίον καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υποδυθεί ο Iggy Pop.
 
Kαι λέμε «καλώς εχόντων» γιατί τόσο ο Argento όσο κα ο Iggy (ο οποίος θέλει πάρα πολύ να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο) ισχυρίζονται πως απηύδησαν από τις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις που είχαν με διάφορες εταιρίες παραγωγής και αποφάσισαν να κάνουν την ταινία μόνοι τους. Για να συμβεί αυτό λοιπόν πρέπει να καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό των 250.000 δολαρίων και έτσι προτρέπουν τους πάντες να συμβάλουν στην προσπάθεια τους αυτή μέσα από την καμπάνια τους στο IndieGo. 
 
Πάντως τα πράγματα μέχρι στιγμής δεν πάνε άσχημα: η καμπάνια λήγει σε 26 ημέρες από σήμερα και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 21.000 δολάρια πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να φτάσουν στο στόχο τους. 
 

{youtube}ksJTyQM3kLI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured