Αναστασία Τουρούτογλου

Σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε η Annie Lennox με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου της, Nostalgia, η κουβέντα πήγε αλλού... 
 
Η γνωστή τραγουδίστρια ερωτήθηκε σχετικά με μία δήλωση που είχε κάνει λίγο καιρό νωρίτερα υποστηρίζοντας πως την ενοχλεί το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό της μουσικής που κυκλοφορεί σήμερα προέρχεται από γυναίκες με υπερβολικά αυξημένη σεξουαλικότητα.
 
Η Annie απάντησε λέγοντας πως «όλη αυτή η διάχυτη σεξουαλικότητα την σοκάρει ειδικά όταν προέρχεται από τραγουδίστριες που εμφανίζονται έτσι πάνω στη σκηνή μπροστά σε μικρά παιδιά. Είναι ανησυχητικό και το λέω από την πλευρά μιας γυναίκας που έχει και η ίδια παιδιά».  Η συζήτηση μοιραία κατέληξε και στο twerking το οποίο για να πούμε και την αλήθεια χρειάζεται αν μη τι άλλο κάποιο ταλέντο για να το πετύχεις όμως η Lennox δεν φαίνεται να το εκτιμάει καθόλου. 
 
«Όλη αυτή η εικόνα της ανεξάρτητης και δυναμικής γυναίκας που μπορεί να κάνει ο,τι θέλει δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο φεμινισμός είναι κάτι άλλο, τελείως διαφορετικό. Σκέφτομαι όλες αυτές τις σημαντικές και δυναμικές γυναίκες που έδωσαν μάχη για απελευθερώσουν το γυναικείο φύλλο και για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των γυναικών και όχι, το twerking δεν είναι κάτι το φεμινιστικό, δεν σε απελευθερώνει,δεν σου δίνει δύναμη. Είναι απλά ένα σεξουαλικό πράγμα που κάνει πάνω σε μία σκηνή».
 
Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση της Nicki Minaj, της Beyonce και άλλων δεξιοτεχνών του είδους....
 

{youtube}qhqJ0MmaTBc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured