Αναστασία Τουρούτογλου

Την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας πήραν τα μέλη των Orbital. Τα αδέλφια Paul και Phil Hartnoll ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους την απόφαση τους να μην συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί και ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους για την στήριξη και την αγάπη τoυς λέγοντας πως μπορεί το συγκρότημα να πέρασε από πολλές διαφορετικές φάσεις και να είχε τα «πάνω του και τα κάτω του» όμως αδέλφια Hartnoll θα θυμούνται πάντα τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν μέσα από αυτό καθώς κι όλα τα μέρη στα οποία βρέθηκαν για να παίξουν μουσική.
 
Την ίδια στιγμή, όμως, μαζί με το αντίο έστειλαν και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στους φανς τους αφού τους διαβεβαίωσαν πως το πνεύμα των Οrbital θα συνεχίσει να ζει μέσα από την επερχόμενη σόλο δισκογραφική δουλειά του Paul που είναι ήδη στα σκαριά και θα έχει τον τίτλο "8:58".
 
Το άλμπουμ θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 16 Φεβρουαρίου του 2015 και θα περιέχει πολύ... θέατρο αφού θα ξεκινάει με έναν δραματικό μονόλογο του ηθοποιού Cillian Murphy,  γνωστό από τους ρόλους του στο "Batman Begins" και στο "Peaky Blinders". 
 

{youtube}-H_o6ncUz3g{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured