Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ξεχάστε τα όσα είχατε στο μυαλό σας για στυλίστες, προσεγμένες ενδυματολογικές επιλογές, ρετρό γούστο και vintage αισθητική.
 
Οι Suede δεν ντυνόντουσαν όπως ντυνόντουσαν στα 90's από άποψη αλλά από...αφραγκιά. Την αποκάλυψη έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος ο Brett Anderson λέγοντας πως το συγκρότημα αναγκαζόταν να ντύνεται σε καταστήματα με μεταχειρισμένα ρούχα αλλά και να αγοράζει μπλουζάκια από charity shops επειδή δεν είχε χρήματα. 
 
Αργότερα όταν έγιναν διασημοι και το οικονομικό ζήτημα τακτοποιήθηκε οι Suede έβαλαν άλλον μπελά στο κεφάλι τους. Κι αυτό γιατί ορδές ολόκληρες από θαυμάστιες ορμούσαν πάνω τους μετά από κάθε συναυλία και τους τραβούσαν τα ρούχα μέχρι να τα σκίσουνε! Που να δίνεις λεφτά για καινούργια, ακριβά συνολάκια κάθε μέρα; Αγόραζανε λοιπόν στην περιοδεία κυριολεκτικά ο,τι βρίσκανε μπροστά τους, ρούχα που δεν τους άρεσαν και που - όπως λένε οι ίδιοι - δεν τους πήγαιναν και που δεν τους ένοιαζε ακόμα και να γίνουνε κομματάκια.
 
«Θα ήθελα να μην ντύνομαι σαν καρτούν. Όμως μετά από κάθε συναυλία οι θαυμαστές μας ορμούσαν πάνω μας και μας έσκιζαν τα ρούχα. Έτσι αγοράζαμε την πρώτη βλακεία που βρίσκαμε σε σκατομάγαζα, φθηνοπράγματα, που δεν μας ένοιαζε και να σκιστούν...».
 
Πάντως από το comeback και μετά το έχουν γυρίσει σε κάτι κουστούμια μούρλια.
 

{youtube}D54iGj64dis{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured