Αναστασία Τουρούτογλου

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή και βασική παραδοχή: Ο άνθρωπος δεν υπάρχει...
 
Μια συναυλία πήγε να δώσει στην Μελβούρνη κι έγινε ο κακός χαμός. Πρώτα ήταν η αναστάτωση που δημιουργήθηκε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε μαζί με την σύζυγο του Kim Kardashian όταν η τελευταία αποφάσισε πως για να γυμνάσει τα διάσημα οπίσθια της έπρεπε να αδείασει ο χώρος της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου απ' όλους τους υπόλοιπους θαμώνες. Το ζήτημα λύθηκε όταν ο διευθυντής του ξενοδοχείου σε έξαλλη πραγματικά κατάσταση τηλεφώνησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και τους έκανε ρεζίλι διεθνώς.
 
Στην συνέχεια ήταν μια ημικρανεία η οποία εξελίχθηκε σε κρίση πανικού με πολλούς γιατρούς να τρέχουν πάνω - κάτω στους διαδρόμους πανικόβλητοι και τον Kanye να μπαίνει στο νοσοκομείο για δύο ημέρες αναβάλλοντας για λίγο την συναυλία του.
 
Πάντως τελικά το live έγινε κι εκεί ήταν που έπεσε το κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης του έπαρσης. Γιατί ενώ ο διάσημος ράπερ ήταν επί σκηνής και προέτρεπε το κοινό να σηκωθεί από τις θέσεις του για να χορέψει μαζί του, δύο άτομα έμειναν σφηνωμένα στις καρέκλες τους. Τα παίρνει και ο Kanye στο κρανίο - μα είναι δυνατόν να τους λέει να σηκωθούν και να μην σηκώνονται; - σταματάει να τραγουδάει κι επιμένει να σηκωθούν. Κάπου εκεί, και κάτω από το δυνατό φως των προβολέων πρέπει επιτέλους να είδε πως ο ένας από τους δύο θεατές βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ ο άλλος είχε τεχνητό πόδι οπότε γύρισε την πλάτη του και συνέχισε το τραγούδι του απ' το σημείο που το είχε αφήσει ...
 

{youtube}Jg5wkZ-dJXA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured