Αναστασία Τουρούτογλου

1404831423_041558200_1404831423

Aυτοί οι πιστοί fans έχουν μάτια παντού. 
 
Πριν από μερικές ημέρες κάποιοι φανατικοί θαυμαστές του Neil Young παρατήρησαν πως ο Γερμανός συνθέτης και παραγωγός Chris Walden συμπεριέλαβε στο section των επικείμενων projects του, όπως αυτά εμφανίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, την συνεργασία του με τον Neil Young πάνω στον καινούργιο δίσκο “Storytone”.
 
Σύντομα, οι φήμες σχετικά με το επικείμενο άλμπουμ του Καναδού τραγουδοποιού φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν η μουσικοσυνθέτης Gina Zimmitti ανέβασε φωτογραφίες του Young με τον Walden στο στούντιο επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες για συνεργασία.
 
Κάπου εκεί μαζί τους βρισκόταν και ο παραγωγός Niko Bolas με τον οποίο ο Young είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν στα τραγούδια "Rockin’ In The Free World" και “Living With War”. 
 
Πάντως η συγκεκριμένη κυκλοφορία δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη τελικά αφού ο Νeil Young είχε ήδη από την αρχή της χρονιάς εκφράσει την επιθυμία να δουλέψει πάνω σε έναν μονοφωνικό, ορχηστρικό δίσκο που θα φέρνει στο μυαλό ηχογραφήσεις από το παρελθόν.
 
{youtube}Hn1BapsppXM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured