Αναστασία Τουρούτογλου

89_1johnny_marr_1

Η παρέα από το συγκρότημα κουράστηκε να κάνει πρόβα και πήγε στην pub για μερικές μπύρες όμως ο κιθαρίστας βαριότανε να πάει μαζί κι έκατσε στο σπίτι να δουλέψει. 
 
Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ιστορίας όπου κάποιος απλώς περνάει ένα ολόκληρο απόγευμα γρατζουνώντας μια κιθάρα και κοιτώντας το ταβάνι αλλά τελικά είναι η αρχή της ιστορίας όπου ο Johnny Marr γράφει το ριφ για του "Ηοw Soon Is Now".
 
Ο γνωστός κιθαρίστας και μουσικός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή XFM Breakfast Show και μεταξύ άλλων μίλησε και για το πόσο σημαντικό θεωρεί ως είναι για ένας καλλιτέχνη το ζήτημα της έμπνευσης.
 
«Ο Πικάσσο είχε πει πως η έμπνευση υπάρχει αλλά πρέπει να σε βρει την ώρα που δουλεύεις. Και νομίζω πως έχει δίκιο. Οι συνάδελφοι μου από το συγκρότημα είχαν βγει για να τα πιούν σε κάποια εθνική αργία αλλά εγώ έκατσα σπίτι για να γράψω το τραγούδι. Αν είχα πάει κι εγώ στην pub δεν θα το είχα γράψει. Όπως θα είχε συμβεί και με τον Picasso αν πήγαινε στην pub και δεν δούλευε. Όχι φυσικά πως συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Πικάσσο».
 
Είπε και το διεύκρινησει στο τέλος προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
 
{youtube}ojbEWJFF3Dw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured