Αναστασία Τουρούτογλου

tumblr_mauypvCmF11rovfcgo9_1280

O David Lynch παραλίγο να σκηνοθετησει το videoclip για το τραγούδι του Kanye West "Βlood on the Leaves". 
 
Mπορεί τον τελευταίο καιρό διάφοροι καλλιτέχνες να μην έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και τα όσα μαθεύτηκαν για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στην δίκη του για την υπόθεση των paparazzi να μην ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά, όμως, ο σπουδαίος David Lynch φαίνεται να τον εκτιμάει πολύ.
 
Ο Lynch μίλησε πρόσφατα για τις συζητήσεις του με τον Kanye West πάνω στο ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει το video για το "Blood on the Leaves", λέγοντας πως δεν μπορούσε να βρει τίποτα που να ικανοποιεί τον διάσημο ράπερ.
 
«Δεν μου ερχόταν καμία ιδέα που να του αρέσει. O Κanye ήρθε στο σπίτι μου μια μέρα, είναι πολύ καλό παιδί και σπουδαίος μουσικός. Εμένα μου άρεσε πολύ το τραγούδι κι έτσι ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το videoclip. Όμως δεν μου κατέβαινε καμία ιδέα που να ενθουσιάζει ούτε εμένα ούτε εκείνον».
 
Ο Lynch, ο οποίος δήλωσε επιπλεον πως το "Βlood on the Leaves" είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια (δεν διευκρίνησε αν εννοούσε απο τον συγκεκριμένο δίσκο ή γενικά) πρέπει πραγματικά να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Kanye West γιατί μετά από τα παραπάνω πρόσθεσε ότι: «Νιώθω πως μπορεί και να τον απογοήτευσα λιγάκι».
 
 

 

{youtube}D0QcxWPB59o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured