Αναστασία Τουρούτογλου

London-Grammar-014

Πήγαν οι London Grammar να παίξουν στο φεστιβάλ Lollapalooza στο Chicago και τους φάνηκε χαριτωμένη ιδέα να ποζάρουν μπροστά από μια πυραμίδα - αξιοθέατο, η οποία είχε πάνω της ζωγραφισμένο ένα τεράστιο μάτι.
 
Οι συνωμοσιολόγοι όλου του κόσμου - που ψοφάν για κάτι τέτοια - δεν άργησαν να βγάλουν το συμπέρασμα ότι αυτός ήταν ο τρόπος του συγκροτήματος να στείλει προς τα έξω το κρυφό μήνυμα πως ανήκει στην περίφημη, σκοτεινή και παντοδύναμη ομάδα των... Illuminati.
 
Kαι παρ' όλο που το όλο πράγμα είναι για γέλια, κάποιοι θαυμαστές τους άρχισαν να αναπτύσσουν το θέμα σε chats και fοrums αναγκάζοντας την Hannah Reid να τοποθετηθεί μέσω Twitter, πάντα, φυσικά, με χιουμοριστική διάθεση. 
 
Η Hannah καθησύχασε τους fans των London Grammar λέγοντας πως ακόμη κι αν υπάρχουν οι Illuminati το βρετανικό συγκρότημα δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. 
 
Οπότε ας πει κάποιους στους πανίσχυρους Ιταλούς να μην χτυπήσουν ποτέ την πόρτα της Reid ή των υπόλοιπων London Grammar. Kαλύτερα να πάνε στην Katy Perry, που, όπως είχε πει πριν από λίγες μέρες, ενδιαφέρεται πολύ να γίνει μέλος τους...
 
{youtube}6drfp_3823I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured