Αναστασία Τουρούτογλου

arcticMonkeys201102

Θα αρχίσουμε να φοβόμαστε να πάμε σε λάιβ με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες μέρες, αφού τα, άνευ λόγου και αιτίας, δαγκώματα ανάμεσα σε άγνωστα άτομα που απλά τυχαίνει να παρακολουθούν την ίδια συναυλία, δεν έχουν τελειωμό.
 
Μετά το σκηνικό με τον τύπο που ξερίζωσε το δάκτυλο κάποιου στην συναυλία της Beyonce και του Jay Z στο San Diego, σειρά είχε το φεστιβάλ Lollapalooza. 
 
Ο Ben Lenet παρακολουθούσε το σετ των Arctic Monkeys για περίπου μια ώρα, παρέα με δύο φίλους του, όταν ένας άγνωστος άντρας τον πλησίασε από πίσω, τον άρπαξε από τον λαιμό και τον δάγκωσε!
 
Αυτό που κάνει το περιστατικό ακόμη πιο φρικιαστικό είναι πως σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες δεν γνωρίζονταν καθόλου,δεν είχαν ανταλλάξει την παραμικρή κουβέντα και το συμβάν έλαβε χώρα στην κυριολεξία από το πουθενά. 
 
Ο Lenet που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε αντιβίωση για προληπτικούς λόγους δήλωσε, πως τα τελευταία 6 χρόνια δεν έχει χάσει ούτε μια εμφάνιση στο Lollapalooza, αλλά πως μετά από αυτό δεν θέλει να ξαναπατήσει το πόδι του. Υπερβολές...
 
{youtube}CyDhYZjM2Wk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured