Αναστασία Τουρούτογλου

tumblr_lr42raMK471qearaqo1_1280

 
Η Lady Gaga και ο Tony Bennett μόλις ανακοίνωσαν την επικείμενη κυκλοφορία του άλμπουμ που ηχογράφησαν από κοινού, μια συλλογή από διασκευές σε κλασικά (και πολύ αναγνωρίσιμα) jazz κομμάτια, μεταξύ των οποίων τα "Ιt Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)", "Sophisticated Lady" και "Lush Life".
 
O δίσκος θα έχει τον τίτλο Cheek To Cheek και θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη συναυλία για την προώθηση του να έχει ήδη προγραμματιστεί για το φθινόπωρο στην Νέα Υόρκη.
 
Βέβαια οι δύο καλλιτέχνες έχουν μπει, ήδη, στην διαδικασία διαφήμισης της δουλειάς τους και κυκλοφορούν σχεδόν παντού πακέτο. Στην τελευταία, μάλιστα, κοινή τους έξοδο η Gaga εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα γυαλιστερό, χρυσό φόρεμα και ένα αντίστοιχα γυαλιστερό σκουφάκι στο κεφάλι. Ο Βennett, από την άλλη περιορίστηκε στο συνηθισμένο του σμόκιν.
 
Και προκειμένου να μας εξάψουν λίγο περισσότερο την περιέργεια κυκλοφόρησαν, πριν από λίγες ημέρες, το video για το κομμάτι "Αnything Goes", στο οποίο αξίζει να ρίξετε οπωσδήποτε μια ματιά.
 
Αν μη τι άλλο θα είναι μια από τις λίγες φορές που θα δείτε την Gaga με καθημερινά ρούχα, συνηθισμένο μακιγιάζ και (σχεδόν) φυσιολογικό μαλλί. 
 
{youtube}Fg1meK-IgOM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured