Αναστασία Τουρούτογλου

mick-jagger-1

 
Το 2014 ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για τον frontman των Rolling Stones αφού η σύντροφος του, L' Wren Scott, αυτοκτόνησε τον Μάρτιο που μας πέρασε. Παρ' όλα αυτά, ο Jagger δεν ήθελε με τίποτα να διακόψει την περιοδεία και μετά από ένα πολύ σύντομο διάλειμμα βγήκε και πάλι στον δρόμο παρέα με τον Keith και τα άλλα παιδιά.
 
Τώρα, ο Mick το πάει ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας πως δεν έχει καμιά πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως είχε ακουστεί πριν την έναρξη της τουρνέ, και πως σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει live για πολύ καιρό ακόμα. 
 
«Είναι κάτι που σε γεμίζει με άπειρη ενέργεια. Δεν βαριέσαι ποτέ και παράλληλα είναι κάτι πολύ δεν σε φορτώνει με ευθύνες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Φτάνεις σε ένα μέρος και ξέρεις από πριν πως δεν θα μείνεις για περισσότερες από μια-δυο μέρες». Μάλλον είναι ο τρόπος του Jagger να μας πει πως θεωρεί τον εαυτό του ανεύθυνο. 
 
Και συνέχισε: «Παθιάζομαι με τις περιοδείες. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή νιώθω έκσταση γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς θα συμβεί. Και παντα συμβαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα».
 
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως στην δεκαετία του '60 ο ίδιος άνθρωπος είχε δηλώσει ότι δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τον εαυτό του να φτάνει 70 χρονών και να συνεχίζει να κοπανιέται πάνω σε μια σκηνή...
 
{youtube}9YADLsz367Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured