Στυλιανός Τζιρίτας

Queensryche_1983

Μόνο εκεί φαίνεται ότι θα λυθεί η διαφορά που μόνο καλό δε κάνει σε οποιοδήποτε από τα δύο στρατόπεδα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο μεταλλικός κόσμος έγινε μάρτυρας ενός απογοητευτικού ξεκατινιάσματος (ειδικότερα από τον αρχετυπικό τραγουδιστή της κλασσικής μορφής της μπάντας, τον Geoff Tate, που παραιτήθηκε από το συγκρότημα τον Ιούνιο του 2012).

Από τότε όμως χρησιμοποιεί το όνομα Queensryche είτε στις ηχογραφήσεις του είτε στις τουρνέ του. Αμφότερες πλευρές χάνουν φυσικά από κάτι τέτοιο μιας και οι οπαδοί είτε απηυδησμένοι είτε μπερδεμένοι αποπροσανατολίζονται και μπορεί να μην επιλέξουν ούτε τη μία πλευρά αλλά ούτε και την άλλη.

Η δίκη έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου όμως επειδή “Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη” ειδικότερα η πλευρά του Tate έκανε τις πρώτες κινήσεις προσέγγισης και προσπάθειας επίλυσης του ζητήματος εκτός αίθουσας και πριν την ημερομηνία της δίκης. Το δε συγκρότημα δηλώνει αισιόδοξο για την έκβαση του θέματος.

Κάτι μας λέει ότι τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση και ο Tate προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί….

{youtube}NSTct2FFamw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured