Στυλιανός Τζιρίτας

Beatles-abbey-road-waxworks-unveiled-at-madame-tussaud

Η διεύθυνση των Abbey Road Studios ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες τη σειρά δρώμενων που έχει τίτλο The Sound of Abbey Road Studios και των οποίων οι ημερομηνίες είναι για τον προσεχή Απρίλιο. Με κεντρική φιγούρα τον πρώην εργαζόμενο εκεί (αλλά πάντα θρυλικό) μηχανικό ήχου Ken Scott θα διεξαχθούν επισκέψεις αλλά και συζητήσεις στο χώρο που ηχογράφησαν ονόματα όπως οι Beatles, οι Pink Floyd, η Kate Bush, ο Elton John, οι Oasis αλλά και η Adele.

Οικοδεσπότες σε όλα τα δρώμενα θα είναι οι συγγραφείς του βιβλίου Recording the Beatles, Brian Kehew και Kevin Ryan, που θα διευθύνουν μεταξύ άλλων και συζητήσεις μεταξύ του κοινού και των εκάστοτε ομιλητών για τα έργα και τις ημέρες των λειτουργών του studio όλες αυτές τις δεκαετίες –μιλάμε για 82 χρόνια λειτουργίας.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 85 λίρες και μπορείτε να τα αγοράσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.seetickets.com/tour/the-sound-of-abbey-road-studios/

Εκεί θα βρείτε και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινούν στις 25 Απριλίου

*Στη φωτογραφία είναι τα κέρινα ομοιώματα των Beatles, από το πασίγνωστο μουσείο Madame Tussaud, στην ειδική εγκατάσταση που αναπαριστά το περίφημο πέρασμα της διάβασης στο Abbey Road.

{youtube}8vX_F-IBc7E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured