Δελτίο Τύπου

mtvawards_heidiklum

Με παρουσιάστρια την Heidi Klum που κατάγεται από τη Γερμανία, η 19η ετήσια απονομή των βραβείων ΕΜΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ήταν ένα όμορφο θέαμα γεμάτο με πυροτεχνήματα, laser, περίτεχνες παραστάσεις φωτός και απίστευτη χορογραφία, δικαιολογώντας την υπόσχεση της Klum για μια μαγική νύχτα.

Η Klum ήταν γοητευτική και διασκεδαστική όπως πάντα και απέδειξε ότι ήταν άψογη επιλογή από το πρώτο λεπτό του show. Ξεκίνησε τη βραδιά με ένα συνειρμό από το σουρεαλιστικό τσίρκο που ήταν το κεντρικό θέμα του show, έκανε έναν υστερικό χορό παρέα με τον Psy, και πήγε την παρουσίαση σε άλλο επίπεδο -κυριολεκτικά- γυρίζοντας πάνω από το κοινό με ένα στεφάνι.

Η Swift είχε ένα πολυάσχολο απόγευμα στη Φρανκφούρτη, παίρνοντας σπίτι τρία βραβεία για Best Female, Best Live και στην ολοκαίνουργια κατηγορία Best Look και με την εμφάνισή της στο «We Are Never Ever Getting Back Together», στο πρωτοφανές φινάλε του show που έδωσε ζωή σε όλη τη χώρα των θαυμάτων. Ο Bieber κέρδισε το Best World Stage μαζί με τα βραβεία Best Pop και Best Male.

Η Carly Rae Jepsen έκανε επίσης το πετυχημένο ντεμπούτο της στα ΕΜΑ, κερδίζοντας το Best PUSH και Best Song για το τραγούδι «Call Me Maybe» και εμπνέοντας μια επιδρομή από fan κατά τη διάρκεια της live performance της κορυφαίας της επιτυχίας. Δύο βραβεία απέσπασε επίσης το βρετανικό boy band One Direction που κέρδισε το βραβείο Best New και το Biggest Fans χάρη στους αφοσιωμένους Directioners.

Η δημοτικότητα του Κορεάτη pop Psy με το «Gangnam Style» δεν έχει όρια, αφού απέσπασε το βραβείο για το Best Video. Στην πρώτη του διεθνή εμφάνιση σε show βραβείων, η εμφάνιση του Psy ήταν γεμάτη λάμψη, χάρη στο στρατό από χορευτές που έμοιαζαν σε αυτόν και ενώθηκαν μαζί του στη σκηνή και μια special σύντομη εμφάνιση από τον David “The Hoff” Hasselhoff.

Στο δεύτερο χρόνο του Best Worldwide Act, ο κινέζος καλλιτέχνης Han Geng κέρδισε ξανά για την περιοχή της Ασίας/Ειρηνικού, ακολουθώντας τα βήματα του περσινού νικητή BIGBANG. Η Whitney Houston ονομαστηκε Παγκόσμιο Είδωλο και τιμήθηκε για τη σημαντική της προσφορά στο χώρο της pop μουσικής και το βραβείο της παρουσιάστηκε από την Alicia Keys.

Στη Φρανκφουρτη παρευρέθηκαν και οι VEGAS οι οποίοι αναδείχθηκαν πρώτοι στη ψηφοφορία για Best Greek Act Nominee και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη λάμψη και τη μαγεία της μεγάλης βραδιάς ενώ απεκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις παρακολουθώντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες on stage.

Η υποψήφια για EMA και MTV PUSH καλλιτέχνης Rita Ora ξεκινησε τον εορτασμό της βραδιάς κατεβαίνοντας από τους δοκούς σε ένα τεράστιο κλουβί στην εμφάνιση του «R.I.P.», ενώ οι υποψήφιοι και PUSH artist fun. έκαναν την αρένα να ροκάρει με τον ύμνο «We Are Young». Η Alicia Keys ήταν πραγματικά ένα «Girl on Fire» τραγουδώντας το πετυχημένο της τραγούδι, περιτριγυρισμένη από aerialists που κοβουν την ανασα.Ο Pitbull έβαλε τη sexy υπογραφή του στη Φρανκφούρτη, περιτριγυρισμένος από χορευτές με μπάλες από καθρέπτη και μαγευτικά pixie poi καθώς το κοινό χόρευε την τελευταία του επιτυχία «Don’t Stop the Party».

Οι The Killers εντυπωσίασαν το κοινό με την εμφάνιση του «Runaways», μέσα σε ένα εντυπωσιακό, τεράστιο θέαμα φωτός και η εμφάνιση των Muse με το «Madness» ενισχύθηκε με ένα δυναμικό, καινοτόμο laser show. Μετά από μια δεκετία απόχής από την σκηνή, οι No Doubt έβαλαν φωτιά στο κοινό με την εκπληκτική τους live performance στο «Looking Hot» και την καθηλωτική παρουσία της Gwen Stefani στη σκηνή.

Ο παραγωγός/ DJ Madeon παρουσίασε μια συλλογή από την πρωτοποριακή του μουσική, ενώ έπαιξε και μια απίθανη επιλογή από τα υποψήφια για βραβεία τραγούδια όλο το απόγευμα, ενώ ο special guest Ludacris βρισκόταν στο χώρο με σκοπό να κρατά την ενέργεια στο maximum. Στα παρασκήνια ο Hasselhoff έκανε ασταμάτητα tweet πίσω από την σκηνή μέσα από τη δική του οπτική.

Στους παρουσιαστές των «2012 MTV EMA» περιλαμβάνονται: η τραγουδίστρια Lana Del Rey, που κέρδισε το βραβείο για το Best Alternative, η reality star και κοσμική Kim Kardashian, που έφερε μαζί της τον φίλο της Kanye West ως συνοδό της, οι υποψήφιοι για GRAMMY® μουσικοί/ηθοποιοί Nick, Kevin και Joe Jonas κ.α.

Οι fans από όλο τον κόσμο κατάφεραν το συγκλονιστικό ρεκόρ των 184 εκατομμυρίων ψήφων διαδικτυακά και μέσω των κινητών συσκευών τους ώστε να αναδείξουν τους νικητές των βραβείων.

Οι νικητές των βραβείων «2012 MTV EMA» είναι:

BEST FEMALE
Taylor Swift

BEST SONG
Carly Rae Jepsen – «Call Me Maybe»

BEST MALE
Justin Bieber

BEST LIVE
Taylor Swift

BEST LOOK
Taylor Swift

GLOBAL ICON
Whitney Houston

BEST VIDEO
PSY – «Gangnam Style»

BEST WORLDWIDE ACT
Han Geng (Aσία/Ειρηνικός)

BIGGEST FANS
One Direction

BEST WORLD STAGE
Justin Bieber

BEST PUSH
Carly Rae Jepsen

BEST ALTERNATIVE
Lana Del Rey

BEST ELECTRONIC
David Guetta

BEST HIP HOP
Nicki Minaj

BEST NEW
One Direction

BEST POP
Justin Bieber

BEST ROCK
Linkin Park

ΤΑ 2012 MTV EUROPE MUSIC AWARDS ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ: 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 21:00, THN TΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 19:00,
THN TETAΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 00:00, THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 19:00,
TO ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @ 12:00 KAI 20:00,
THN KYΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ @15:00 KAI 20:00

{youtube}MkuqrQ7MAhI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured