Δελτίο Τύπου

rollingstones_carnaby

Για τον εορτασμό της 50ής επετείου τους, οι Rolling Stones στολίζουν έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Λονδίνου, την Carnaby Street, εν όψει των Χριστουγέννων του 2012.

Κατά μήκος της Carnaby Street έχουν τοποθετηθεί τεράστιες 3D σφαίρες με χρυσούς και ασημένιους δίσκους βινυλίου, ζωγραφισμένους με έργα τέχνης και εξώφυλλα άλμπουμ του συγκροτήματος. Οι περίφημες καμάρες της Carnaby, είναι επενδυμένες με το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος, τη Rolling Stones Tongue. Στην εξωτερική εγκατάσταση video wall αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της μπάντας από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα.

Οι fans του συγκροτήματος που θα περπατήσουν στην Carnaby θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στον κόσμο του αγαπημένου τους συγκροτήματος μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2013. Επιπλέον, ένα πολύ ιδιαίτερο Rolling Stones Pop Up Shop μόλις άνοιξε στην Carnaby, όπου πωλούνται συλλεκτικά merchandise και limited εκδόσεις του GRRR!

Το κοινό που δεν μπορεί να επισκεφθεί την Carnaby Street, έχει την ευκαιρία να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο, μέσω του Google Street View.
Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο The Rolling Stones GRRR! Pop Up Shop & Carnaby Street Experience.

CROSSFIRE HURRICANE
Οι fans του συγκροτήματος μπορούν να συντονιστούν στο BBC2 στις 00:15 το Σάββατο 17/11 για το πρώτο μέρος του Crossfire Hurricane.
Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Brett Morgan, που αποτελείται από 2 μέρη, παρουσιάζει από μία νέα οπτική γωνία την ξέφρενη πορεία του συγκροτήματος από τη δεκαετία του 60 έως σήμερα, με σκηνές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ. Ένα ντοκιμαντέρ που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί το Σάββατο 24/11.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured