everythingeverything

Το συγκρότημα των Everything Everything επιστρέφει με το ολοκαίνουριο album του, μετά το ντεμπούτο του ‘Man Alive’ του 2010.

Το ‘Arc’ θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου από την RCA Victor. Ηχογραφήθηκε στα Angelic Studios και RAK, με τον David Kosten να αναλαμβάνει την παραγωγή του νέου δίσκου, όπως είχε κάνει και με το ‘Man Alive’.

Το πρώτο single ‘Cough Cough’ έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή του Zane Lowe στο BBC Radio 1 και αμέσως έγινε το τραγούδι της εβδομάδας για το συγκεκριμένο ραδιοφωνικό παραγωγό. Το single είναι η τέλεια συνέχεια στη καριέρα του group μετά το ντεμπούτο του που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν δύο χρόνια. Το ‘Cough Cough’ θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά και σε 7” βινύλιο στις 14 Οκτωβρίου.

Το εντυπωσιακό video που συνοδεύει το ‘Cough Cough’ ήταν μια έμπνευση του frontman Jonathan – το επινόησε, το σκηνοθέτησε και είχε την επιμέλειά του.

Ο ίδιος δήλωσε… «Το ‘Cough Cough’ μιλάει για τη δύναμη του χρήματος και την επιθυμία να ξεφύγουμε από αυτό. Μιλάει επίσης, για την μέρα που θα ξυπνήσεις και δεις τον κόσμο από την άλλη πλευρά, την πιο άδικη και στη συνέχεια θα ‘γλιστρήσεις’ προς τα εκεί. Πρόκειται για μια ζωή χωρίς χρήματα ενώ τα θέλεις τα χρήματα που ουσιαστικά δεν τα χρειάζεσαι καθόλου για αυτό που θέλεις να κάνεις».

Μετά από έναν κατακλυσμό με κριτικές από 4 και 5 αστέρια για το ντεμπούτο άλμπουμ τους, το ‘Man Alive’ κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο South Bank Times Breakthrough και ήταν υποψήφιο για το Fist Album Award του Guardian στις αρχές του 2011. Οι ικανότητες τους στο ‘γράψιμο’ επίσης αναγνωρίστηκαν με το Ivor Novello το 2011 και το οποίο ακολούθησε η υποψηφιότητα για Mercury Music Prize την ίδια χρονιά.

Αν το ‘Cough Cough’ είναι μια οποιανδήποτε ένδειξη, το ‘Arc’ αναμφίβολα θα αντικαταστήσει όλα όσα οι Jonathan, Jeremy, Michael & Alex επάξια επιτύγχανε με το ‘Man Alive’.

Μετά από κάποιες εμφανίσεις «κλειδιά» τον Σεπτέμβριο και ένα festival οι Everything Everything είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες για την περιοδεία τους τον Οκτώβριο.

{youtube}cjKcmZGhUrQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured