news.team

sonicyouth_reeranaldo

Σε συνέντευξή του στο BBC Radio 5, ο Ranaldo των Sonic Youth ισχυρίστηκε ότι η μπάντα έχει υλικό που έχει συλλεχθεί από μια πορεία 30 χρόνων - το υλικό αυτό ψηφιοποιεί αυτό το διάστημα προκειμένου να μη χαθεί.

Αυτό το διάστημα, μάλιστα, είπε ότι δουλεύουν σε ένα tour film από το 1986, του οποίου το editing έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το group, μάλιστα, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια ζωντανή ηχογράφηση από το 1985, μέσα στους επόμενους μήνες. Επιπλέον, η μπάντα συλλέγει demos από το "Sister" του 1987, το οποίο θα αποτελέσει πιθανότατα bonus υλικό για επερχόμενη επανακυκλοφορία του άλμπουμ. Δεν είναι και λίγα και δεν είναι και λίγες οι αφορμές για να βρεθούν ξανά μαζί...

Ο Lee Ranaldo, όμως, μίλησε και για το μέλλον των Sonic Youth, που βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας, έπειτα από το χωρισμό του Thurston Moore με την Kim Gordon. Ο Ranaldo είπε ότι μιλάει και έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας. "Το αν θα υπάρξουν νέες ηχογραφήσεις ή νέες εμφανίσεις, είναι απολύτως αδύνατο να το πούμε τώρα", είπε χαρακτηριστικά. "Νομίζω ότι μετά από 30 χρόνια, με όποιο (δυσάρεστο) τρόπο και να έγινε, είναι μια καλή στιγμή για ένα εκτενές διάλειμμα. Και αν πράγματι έρθουμε πάλι όλοι μαζί, φαντάζομαι ότι θα έχουμε αναζωογονηθεί με διάφορους τρόπους και θα έχουμε ως στόχο να εξερευνήσουμε νέους δρόμους. Είναι αδύνατο να πει κανείς τι επιφυλάσσει το μέλλον".

Δείτε ένα live show τους από το 1987:

{youtube}1QZAETFJ3a8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured