news.team

newtonfaulkner

Ο υποψήφιος για Brit Newton Faulkner θα κυκλοφορήσει το τρίτο του album ‘Write It On Your Skin’ στις 9 Ιουλίου με το πρώτο του single, το ‘Clouds’, να κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου.

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από το album του 2009 ‘Rebuilt By Humans’ και στο μεταξύ περιόδευε σε όλο τον κόσμο, δημιούργησε οικογένεια (έχει ένα γιο ενός έτους, τον Beau Henry Faulkner-Richards) και μερικοί θα μπορούσαν να που ότι βοήθησε στην εισαγωγή νέας γενιάς τραγουδιστών-τραγουδοποιών. Οι Ed Sheeran, Ben Howard και Michael Kiwanuka μπορεί στιλιστικά να διαφέρουν αλλά η προσέγγιση τους που έχει ως βάση την κιθάρα, που σίγουρα προέρχεται από το πρωτοποριακό παράδειγμα του Newton.

Τώρα, μετά από εφευρέσεις, καινοτομίες και δημιουργίες, ήρθε το τρίτο album, Write It On Your Skin. Αυτή η μονομελής μπάντα (με κάθε έννοια) άνοιξε το δρόμο στα ταλέντα άλλων τραγουδοποιών και οργανοπαικτών δουλεύοντας μαζί με τον αδερφό του, τον Toby (έναν πρώην drum and bass MC), τον hip hop fan Sam Farrar (Phantom Planet) και το δίδυμο παραγωγής Nexus.

Το αποτέλεσμα; Ένα album γεμάτο από αυθορμητισμό και το καλύτερο είδος αυτοδίδαχτης φαντασίας.

Είναι ο άνθρωπος που φέρνει θετική ενέργεια στη συγκεκριμένη εποχή, ο τροβαδούρος του καλοκαιριού που σε κάνει να τραγουδάς μαζί του. Όπως λέει τώρα γελώντας, μπορεί το χαρακτηριστικό του στοιχείο να είναι τα ράστα κόκκινα μαλλιά του, αλλά μόνο όταν είναι καλοκαίρι αναγνωρίζεται η δουλειά του.

“Για κάποιο λόγο όταν βρέχει δεν είμαι ο εαυτός μου – αλλά όταν λάμπει ο ήλιος, τότε σίγουρα είμαι εγώ! Είμαι πραγματικά συμφιλιωμένος με τον ήλιο. Τώρα το καταλαβαίνω.”

Ο Newton έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο albums μόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Το ντεμπούτο του ‘Hands Built By Robots’ πέρασε πάνω από 10 μήνες στο Top 40 Album Chart και έγινε ένα από τα Top 20 digital albums με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη Μεγάλη Βρετανία.

Πριν από την κυκλοφορία, ο Newton θα περιοδεύσει στη Μεγάλη Βρετανία, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του να ακούσουν παλιές και νέες επιτυχίες του.

{youtube}52iTtpnPgbw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured