news.team

vaccines

Οι Vaccines ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του πρώτου τους single από το προσεχές δεύτερο album τους.

Το "No Hope" θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από την Columbia Records την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 και σε περιορισμένη 7” έκδοση, που επίσης θα περιλαμβάνει το τραγούδι "Blow Your Mind" αλλά και demo και live εκδόσεις του "No Hope".

Το single έκανε πρεμιέρα ως το "The Hottest Record In The World" στο Zane Lowe’s Radio 1 show την Δευτέρα 28 Μαΐου, ενώ θα περιλαμβάνεται στο προσεχές δεύτερό τους album, "The Vaccines Come Of Age" που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Το album ηχογραφήθηκε στα ICP studios στις Βρυξέλες με παραγωγό τον Ethan Johns.


Το album ακολουθεί το πλατινένιο τους, υποψήφιο για Brit και βραβευμένο με NME, το "What Did You Expect From The Vaccines?", που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011. Η μπάντα πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα 7” single με τον R. Stevie Moore από την O Genesis Records για την Record Store Ημέρα. Το single περιλάμβανε μια διασκευή των Vaccines στο Why Should I Love You? του Moore, ενώ ο Moore διασκεύασε το Post Break Up Sex των Vaccines.

Οι Vaccines πρόσφατα έκαναν ένα μικρό sold-out arena tour στις παραθαλάσσιες πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας όπου έπαιξαν για πρώτη φορά νέα κομμάτια από το προσεχές album τους. Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθεί ολόκληρη η περιοδεία τους στη Μεγάλη Βρετανία.

Επιπλέον, θα εμφανιστούν στην 2η σκηνή του Field Day Festival στο Λονδίνο στις αρχές Ιουνίου και μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί και ότι θα παίξουν στα Isle of Wight, T in the Park και Reading /Leeds festivals αυτό το καλοκαίρι. Η μπάντα θα κάνει support στους Stones Roses στο Heaton Park του Manchester και στους Red Hot Chilli Peppers στην Ευρώπη.

Οι Vaccines είναι οι: Arni Arnason (μπάσο), Freddie Cowan (κιθάρα / φωνητικά), Pete Robertson (ντραμς) & Justin Young (φωνητικά / κιθάρα).

{youtube}7Wt5QSXcQ_Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured