garbage2012

Από τα 80s στα 90s... Οι Garbage έδωσαν το στίγμα τους εκείνη τη δεκαετία - κάποιες από τις αναμνήσεις μας περιλαμβάνουν ήχους από τα “Stupid Girl”, “Only Happy When It Rains”, “I Think I’m Paranoid”. Οι ίδιοι ήταν 7 χρόνια εκτός δισκογραφίας και χωρίς πολλές πολλές φανφάρες επέστρεψαν με το νέο τους δίσκο “Not Your Kind Of People”.

Ο τίτλος του δίσκου είναι ένα statement: Οι Garbage για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ένιωθαν υποχρεωμένοι να απολογούνται γιατί δεν «κολλούσαν» πουθενά. Δεν ανήκαν στην ηλεκτρονική σκηνή, παρότι χρησιμοποιούσαν στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής. Ούτε στη φάση των hipster (σσ. ευτυχώς), γιατί η φήμη τους χτύπησε την πόρτα αρκετά νωρίς… “The World Is Not Enough” για τους Garbage, όπως δήλωναν το 1999 με το κομμάτι που έγραφαν για το soundtrack της ταινίας του James Bond, και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουν.

Δυνατές κιθάρες, θορυβώδη beats, ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία και πολλά στοιχεία από τους δύο πρώτους τους δίσκους. Αυτά είναι τα συστατικά του 5ου studio album τους, “Not Your Kind Of People” – που ηχογραφήθηκε σε ένα μικρό studio στο Atwater Village, στο Los Angeles, με δική τους παραγωγή, μηχανικό ήχου τον σύζυγο της Shirley Manson, Billy Bush και μίξεις του διάσημου παραγωγού Butch Vig και του Billy Bush.

Το ΝΜΕ δίνει την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να το ακούσετε, 7 μέρες πριν την κυκλοφορία του.

Κάντε click εδώ και σχηματίστε μια πρώτη γνώμη...

Ακολουθεί το track list:

1. Automatic Systematic Habit
2. Big Bright World
3. Blood For Poppies
4. Control
5. Not Your Kind of People
6. Felt
7. I Hate Love
8. Sugar
9. Battle In Me
10. Man on a Wire
11. Beloved Freak

{youtube}hGAlwA0D6m4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured