news.team

richardmarx

Ένα διπλό άλμπουμ ετοιμάζει για κυκλοφορία ο βετεράνος Richard Marx που σάρωσε στα 80s charts κι εφηβικές (και μεσήλικες) καρδιές. 30 εκατομμύρια αντίτυπα πωληθέντα, 3 υποψηφιότητες για Grammy, ένα Grammy κερδισμένο για το κομμάτι της χρονιάς, 13 #1 παρακαλώ στα charts του Billboard (!) δεν είναι και λίγα.

Το πρώτο CD είναι η νέα στούντιο δουλειά του, με συνεργασίες με τους Chris Daughtry (στα 'Had Enough' και 'On The Inside'), Chad Kroeger των Nickelback (ο οποίος συνέγραψε μαζί του το 'On The Inside'), Matt Scannell των Vertical Horizon (που επαιξε και συνέγραψε το 'Always on Your Mind'), Jason Wade των Lifehouse κ.α.

To, δεύτερο, μπόνους CD, περιέχει νέες εκδόσεις 12 εκ των κορυφαίων hits του, ανάμεσα στα οποία τα 'Right Here Waiting', 'Angelia', 'Don't Mean Nothing', 'Hazard' και 'Keep Coming Back'.

Ο Richard Marx δήλωσε: 'Ήθελα να έχω νέες ηχογραφήσεις των κλασικών κομματιών μου, γιατί εκτός του ότι έχει πλάκα να επιστρέφεις σ' αυτά και να τα ξαναπαίζεις, σε κάποιες περιπτώσεις ήθελαν... updating. Έπειτα από τόσα χρόνια που τα παίζω στα live μου ήθελα να ενσωματώσω κάποιους από τους τρόπους με τους οποίους τα κομμάτια έχουν εξελιχθεί, αλλά συνάμα κατάφερα να κρατήσουν αυτό που ο κόσμος γούσταρε στην αρχή".

Το 'Inside My Head' θα κυκλοφορήσει σε digipak έκδοση στις 25 Ιουνίου και θα περιέχει τα ακόλουθα κομμάτια:

CD 1:

1- Had Enough
2- Wouldn't Let Me Love You
3- Like Heaven
4- On The Inside
5- Through My Veins
6- Always On Your Mind
7- Loved
8- Come Running
9- All Over Me
10- Scars
11- Done To Me
12- Over My Head
13- Part Of Me

CD2:

1- Don't Mean Nothing
2- Should've Known Better
3- Endless Summer Nights
4- Keep Coming Back
5- Take This Heart
6- Hold On To The Nights
7- Angelia
8- Hazard
9- Too Late To Say Goodbye
10- Satisfied
11- Right Here Waiting
12- When You Loved Me

{youtube}gdmHHoI9beM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured