Το κοινωφελές εστιατόριο του Jon Bon Jovi

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 bon-jovi-dorothea

Είχαμε ξαναγράψει την άνοιξη για αυτή την ιστορία όταν είχε πρωτοανακοινωθεί ότι ο Jon Bon Jovi ανοίγει αυτό το εστιατόριο που σε καμία περίπτωση ο στόχος του δεν είναι να αποτελέσει στέκι των διαφόρων κηφήνων του τζετ σετ. Το αντίθετο. Ο επισκέπτης του Soul Kitchen (όπως ονομάζεται το μαγαζί) σε περίπτωση που δεν έχει να πληρώσει το φαγητό του, θα προσφέρει εθελοντικά υπηρεσίες ισάξιες με την τιμή του γεύματος τους.

Το μενού αποτελείται αποκλειστικά από βιολογικά πιάτα και ανάλογες πρώτες ύλες ενώ στη σχετική συνέντευξη τύπου ο Bon Jovi δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που το 1 στα 5 αμερικάνικα νοικοκυριά ζει στο όριο της φτώχεια ή και κάτω από αυτό και που ο 1 στους 6 Αμερικανούς διατρέφεται κάκιστα νομίζω ότι αυτή είναι μία σωστή κίνηση. Βασίζεται στην αίσθηση της κοινότητας και στοχεύει σε αυτήν»… Στη φωτογραφία με τη σύζηγο του Dorothea Bongiovanni στα εσώτερα του Soul Kitchen...

Είπατε κάτι για τους ντόπιους pop stars?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Top
0
Shares
0
Shares