Ο MC Hammer παρουσιάζει τη δική του ιντερνετική μηχανή αναζήτησης

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

 MHammer

Με το όνομα WireDoo ο MC Hammer ετοιμάζεται να κατακτήσει εκ νέου τον κόσμο. Αυτή τη φορά όχι της δισκογραφίας αλλά του διαδικτύου. Το WireDoo είαι ένα φιλόδοξο σχέδιο του πρώην rapper το οποίο χρηματοδοτεί και αναπτύσσει μαζί με μια ομάδα τεχνικών τα τελευταία 2 χρόνια.

Ο Stanley Burrell (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) υποστήριξε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση του WireDoo στο San Francisco ότι η μηχανή αναζήτησης που λανσάρει θα είναι καλύτερη από το Google διότι θα προσφέρει “βαθύτερη αναζήτηση” για να συμπληρώσει ότι αυτό θα οφείλεται στην καλύτερη σχέση που το WireDoo εγκαθιστά με τη συνδεσμολογία του ανάμεσα στις λέξεις προς αναζήτηση (τα περίφημα keywords).

Για περισσότερες φορές μπορείτε να πάτε στο wiredoo.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares